شنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۵ - ۱۵:۳۵
پیام رهبر  انقلاب آغاز فصل جدیدی از جهانی شدن انقلاب اسلامی است

حوزه/ عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه با توصیف پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت حماسه تاریخی تشییع و خاکسپاری امامِ مجاهدِ شهید به‌عنوان «اعلام آغاز دوران جدید و جهانی شدن انقلاب اسلامی»، بر ضرورت تحقق فرمان ولی‌فقیه در انتقام خون شهدا تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از تهران، آیین بزرگداشت امامِ مجاهدِ شهید با حضور گسترده علما، روحانیون، اساتید، حوزویان و طلاب خواهر و برادر استان تهران در مصلای حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) برگزار شد.

در این اجتماع باشکوه که با سخنرانی آیت‌الله محسن اراکی، عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه و عضو هیئت‌رئیسه مجلس خبرگان رهبری همراه بود، شخصیت‌های حوزوی، مدیران، اساتید، طلاب و اقشار مختلف مردم حضور یافتند و بار دیگر بر وفاداری به آرمان‌های انقلاب اسلامی، فرهنگ ایثار و شهادت و استمرار مسیر مقاومت تأکید کردند.

آیت‌الله اراکی در این مراسم، پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت حماسه تاریخی تشییع و خاکسپاری امامِ مجاهدِ شهید را اعلام آغاز دوران جدید و جهانی شدن انقلاب اسلامی توصیف کرد و گفت: فرمان رهبر معظم انقلاب درباره انتقام خون رهبر شهید و دیگر شهدای مظلوم، فرمانی واجب‌الطاعه است و همه کسانی که توان ایفای نقش در تحقق این فرمان را دارند، وظیفه دارند در این مسیر اقدام کنند.

وی همچنین با اشاره به جنایت‌های رژیم صهیونیستی و حامیان آن، بر لزوم پیگیری و مجازات آمران، عاملان و حامیان این جنایت‌ها تأکید کرد.

شرکت‌کنندگان در این اجتماع نیز با گرامیداشت یاد و خاطره امامِ مجاهدِ شهید، بر استمرار راه عزت، استقلال، مقاومت و دفاع از ارزش‌های اسلامی تأکید کردند.

گفتنی است، این اجتماع معنوی، جلوه‌ای از همبستگی جامعه حوزوی استان تهران در پاسداشت مجاهدت‌های شهدای اسلام و تجدید میثاق با آرمان‌های والای انقلاب اسلامی و فرهنگ ایثار و شهادت بود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha